Kurser

Efteråret 2023 hos FOF Sønderborg

Vejledning i dit skønlitterære projekt

Kalder forfatterspirer af alle aldre! 

Kan du godt lide at skrive historier? Er du gået i stå og har brug for et skub videre? Måske drømmer du om at få den udgivet? Hvordan skrive man egentlig en god karakter eller et spændende plot?

På dette hold underviser jeg i kreativ skrivning. Jeg giver dig værktøjer til at få din idé igennem og skabe en fængslende fortælling, lige meget om det er fantasy, krimi eller noget helt tredje. Om du har flere års erfaring eller ikke engang er startet endnu, så vil der være nyt at lære. Vi ser på hvor du er kommet til og arbejder ud fra det!

Tilmeld dig her: https://www.fof.dk/da/sonderjylland/kurser/kreativ-fritid/alt-det-andet/vejledning-i-dit-skoenlitteraere-projekt/1232523

Bogbinding for begyndere

Lav din helt egen notesbog!

På en enkelt weekend laver du en A5 notesbog. Du lærer grundprincipperne, så du bagefter kan tage hjem og nemt lave flere. Vi starter helt ved begyndelsen, med papir, der foldes, og syes sammen, hvorefter vi laver forsiden. 

Tilmeld dig her: https://www.fof.dk/da/sonderjylland/kurser/kreativ-fritid/alt-det-andet/bogbinding-for-begyndere/1232522

Vil du gerne vide mere? Så besøg Kær Fe og hør mere om underviser og undervisning!